Kahdeksan vuorta

Kahdeksan vuorta
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Kahdeksan vuorta HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
 • Näyttelijä(s) :
  Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Lupo Barbiero
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  2023
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Kahdeksan vuorta en streaming
Voit katsoa Kahdeksan vuorta maasta Anne 2023 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Cannesin elokuvajuhlilla tuomariston palkinnon voittanut Kahdeksan vuorta (Le otto montagne) on tarina miehiksi kasvavista pojista, jotka yrittävät seurata omaa polkuaan isiensä jalanjälkiin astumatta. Kaupunkilaispoika Pietroa ja syrjäisen vuoristokylän viimeistä kasvattia Brunoa yhdistävät vuosien saatossa niin menetys kuin rakkauskin. Bruno pysyy elämässään uskollisena vuorilleen, kun Pietro etsii paikkaansa maailmasta muualta. Jokin johdattaa Pietron kuitenkin aina takaisin lapsuuden maisemiin: kohtaloaan kun ei voi kukaan ennustaa eikä juuriaan unohtaa. Samannimiseen romaaniin perustuva elokuva on tarina elinikäisestä ystävyydestä. Minimalistisin keinoin kerrottu tarina elinikäisestä ystävyydestä lumoaa niin henkeäsalpaavin maisemin kuin koskettavin roolisuorituksin. Paolo Cognettin samannimiseen palkittuun romaaniin perustuva Kahdeksan vuorta julkaistaan suomeksi äänikirjana talvella 2023. Felix van Groeningenin ja Charlotte Vandermeerschin yhdessä ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Luca Marinelli ja Alessandro Borghi. Suomen elokuvasäätiön Maahantuontituki 2023.

iKatso Kahdeksan vuorta korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: