23 Walks – vielä kerran

23 Walks – vielä kerran
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  23 Walks – vielä kerran HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Paul Morrison
 • Näyttelijä(s) :
  Dave Johns, Alison Steadman
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  2022
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder 23 Walks – vielä kerran en streaming
Voit katsoa 23 Walks – vielä kerran maasta Anne 2022 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Koiraa kävelyttäessä tapaa ja jopa tutustuu ihmisin, joiden kanssa tuskin muutoin vaihtaisi sanaakaan. Koira toimii tilanteissa ihmisiä yhdistävänä tekijänä ja jopa hieman salakavalasti raottaa ihmisistä puolia, jotka muutoin nopeissa tapaamisissa jäisivät muodollisen kohteliaisuuden kätköihin. Koirien rooli ihmisiä yhdistävänä tekijänä ei ole kertomusperinteessämme uusi asia, mutta ei myöskään puhkikulutettu aihio, pikemminkin päinvastoin. Koirat ovat niin yleisiä ja omistajilleen merkityksellisiä, että niitä luulisi hyödynnettävän draamoissa enemmänkin. Brittiläinen käsikirjoitta-ohjaaja Paul Morrison on rohkeasti tarttunut koiravetoiseen draamaan. Kiitellyssä 23 Walksissa koirat eivät toki ole pääosassa, mutta niiden merkitys tarinassa on hyvin olennainen, kun jo varttuneemmat aikuiset Dave (Dave Johns) ja Fern (Alison Steadman) tapaavat ulkoiluttaessaan koiriaan. On ilahduttavaa seurata, miten elämää nähneet ja elämän myös kolhimat ihmiset vähitellen tutustuvat ja lähentyvät toisiaan. Hahmot ja heidän väliset keskustelut on taiten kirjoitettu ja pääosia näyttelevät Dave Johns ja Alison Steadman puhaltavat tarinaan tarvittavan hengen. Kunnes tulee draamojen pakollinen käänne.

iKatso 23 Walks – vielä kerran korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: