Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41

Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41 HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Meiko Kaji Näyttelijä Fumio Watanabe Näyttelijä Yukie Kagawa Näyttelijä Kayoko Shiraishi Näyttelijä Eiko Yanami Näyttelijä Hiroko Isayama Näyttelijä Kuniko Ishii Näyttelijä
 • Näyttelijä(s) :
  Shun'ya Itô
 • Genre :
  Toiminta
 • Julkaisuvuosi :
  1972
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41 en streaming
Voit katsoa Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41 maasta Anne 1972 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Toiminta HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Nami Matsushima aiheuttaa yleisen järjestyshäiriön ja hyökkää julmasti vankilanjohtajan kimppuun, minkä seurauksena hänet viedään eristysselliin. Kun tarkastaja saapuu vankilaan varmistaakseen, että kaikki sujuu määräysten mukaan, Nami siirretään väliaikaisesti pois eristyksestä. Silloin hän tarttuu tilaisuuteen ja hyökkää uudelleen vankilanjohtajan kimppuun. Johtaja kuitenkin kostaa Namille vartijoidensa kautta, ja kun kapinamieli saavuttaa huippunsa, Nami näkee tilaisuuden, johon hänen on tartuttava. Female Prisoner Scorpion: Jailhouse 41 on Shunya Itōn arvostetun elokuvasarjan toinen elokuva.

iKatso Female Prisoner Scorpion - Jailhouse 41 korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: