Sissy

Sissy
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Sissy HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Hannah Barlow , Kane Senes
 • Näyttelijä(s) :
  Aisha Dee, Hannah Barlow, Emily De Margheriti, Daniel Monks, Yerin Ha, Lucy Barrett
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  2022
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Sissy en streaming
Voit katsoa Sissy maasta Anne 2022 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Australialaiselokuva Sissy (2022) herättää ennakkoon mielenkiintoa. Kauhukomediaksi luokiteltu elokuva on kerännyt festivaaleilla kiitosta ja kiusaamisen seurauksia käsittelevä teema lupailee jotain sanottavaakin. Somevaikuttajana suosittu Cecilia törmää lapsuudenystäväänsä, joka kutsuu hänet polttareiden viettoon vanhan kaveriporukan kanssa. Kaveriporukassa Sissyna tunnettu Cecilia ei tunne enää yhteenkuuluvuutta menneiden tapahtumien takia. Tunnetusti moni kakku on päältä kaunis ja niin edelleen, mikä pätee sangen osuvasti Sissyyn. Rehellisyyden nimissä on toki todettava, että kauhua liiaksikin katsonut keski-ikäinen ei lukeudu nuorille aikuisille suunnatun kauhuilun kohderyhmään. Kohderyhmäajattelussa kyse on kuitenkin enemmän tuotantoportaan tuottolaskelmista kuin elokuvallisen onnistumisen määrittelystä. Kohderyhmätoimivuudella voidaan selittää menestystä, mutta elokuvallisesti huonosta teoksesta ei saa hyvää kohderyhmätoimivuuteen vetoamalla. Sissy voi jonkun mielestä olla jännä ja pelottavakin, mutta elokuvallisesti se ei ole toimiva epätasapainoisen rakenteensa ja jännitteettömyytensä takia. Rakenteen epätasapainosta kertoo karua kieltä jo se, että reilun puolentoistatunnin elokuvassa alkaa tapahtua vasta 50 minuutin jälkeen, kun kaveriporukka vihdoin saadaan maalaismaisemaan polttareiden viettoon. Elokuvan kestosta käytetään kaksikolmannesta epämääräiseen alustukseen, jolla ei lopun tapahtumien kannalta ole paljoakaan merkitystä. Pitkän alustuksen aikana henkilöhahmoistakaan ei saada mielenkiintoisia. Kaikki hahmot pääosa-Sissyä myöten jäävät yhdentekeviksi, eikä heidän tekemisistään ja kohtaloistaan vaivaudu välittämään. Ja se on jännitteen sekä katsomisintensiteetin kannalta huono asia. Vanhat teini-slasheritkin omaavat vielä lukuisten katsomiskertojen jälkeen enemmän jännitettävää kuin tyhjänjauhamisen kehää kiertävä Sissy. Loppupuolen muutamat väkivallanteot eivät kokonaisuutta pelasta, päinvastoin vakavaan pohjateemaan suhteutettuna humoristisiksi tarkoitetut kohtaukset näyttäytyvät enemmänkin mauttomina kuin hauskoina.

iKatso Sissy korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: