Kahdeksan surmanluotia

Kahdeksan surmanluotia
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Kahdeksan surmanluotia HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Mikko Niskanen
 • Näyttelijä(s) :
  Mikko Niskanen, Tarja-Tuulikki Tarsala, Paavo Pentikäinen
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  1972
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Kahdeksan surmanluotia en streaming
Voit katsoa Kahdeksan surmanluotia maasta Anne 1972 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Suomalaista mielenmaisemaa ei ole koskaan aiemmin eikä jälkeenpäin kuvattu yhtä raa'an rehellisesti kuin Mikko Niskasen alun perin televisiolle ohjaamassa neliosaisessa suurelokuvassa Kahdeksan surmanluotia (1972). Pihtiputaalla 1969 tapahtuneeseen surmatyöhön pohjaavassa elokuvassa Niskanen avasi tuntemansa naapuripitäjän yhteisön elämää: ”Tämä on se totuus, jonka minä olen nähnyt ja kokenut itse tässä elämänpiirissä syntyneenä ja sitä elämää eläneenä ja näitä asioita tutkineena.” Laukauksista ja poliisien hautajaisista käynnistyvä kehätarina kasvaa kertomukseksi sekä yhteiskunnallisista että henkilökohtaisista syistä, jotka tähän veritekoon ajoivat. Rakennemuutoksen kourissa kuolontoreissaan olevasta maaseutuelämästä, alkoholismista ja ylisukupolvisesta miehisen väkivallan kierteestä, joita pyritään esittelemään ja ymmärtämään. Kirkon tavoin elokuva ei ole tuomioistuin vaan lopullinen tulkinta jätetään katsojalle. Ystävykset Pasi (Mikko Niskanen) ja Reiska (Paavo Pentikäinen) päättävät keittää salassa pontikkaa, suomalaisen elokuvan kantava aihe jo sen synnystä lähtien, jonka myynnistä saatava tuotto tulee tarpeeseen heikosti elättävän maatalouden rinnalle. Nimismies ja poliisit perässään Pasi ajautuu yhä syvemmälle velkakierteeseen, pulloon sekä väkivaltaiseen käytökseen vaimoaan (Tarja-Tuulikki Tarsala) ja lapsiaan kohtaan. Keski-Suomen metsät, järvet ja pellot piirtyvät kauniina mustavalkokuvauksessa, joka lainaa Cinéma vérité -dokumentaarisesta ilmaisusta sekä amatöörinäyttelijöiden käytöstä. Näennäisen maalaisidyllin keskellä pienestä sosiaalisesta yhteisöstä luodaan tarkkasilmäisesti kuvaa kaavoihinsa kangistuneena ja toisiaan kyttäävinä. Maaseudun arjessa selviäminen on henkisesti hyvin kaukana sitä ymmärtämättömästä kaupungin byrokraattisesta elämästä. Vastaaviin teemoihin tarttui pari vuotta myöhemmin Risto Jarva elokuvallaan Yhden miehen sota (1974).

iKatso Kahdeksan surmanluotia korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: