The Subtle Art of Not Giving a Fxck

The Subtle Art of Not Giving a Fxck
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  The Subtle Art of Not Giving a Fxck HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Nathan Price
 • Näyttelijä(s) :
  Nathan Price Mark Manson
 • Genre :
  Dokumentti
 • Julkaisuvuosi :
  2022
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder The Subtle Art of Not Giving a Fxck en streaming
Voit katsoa The Subtle Art of Not Giving a Fxck maasta Anne 2022 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Dokumentti HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Myyntimenestykseksi nousseeseen self-help-kirjaan perustuva dokumenttielokuva näyttää, kuinka olla vähemmän kamala ihminen. Kirjan kirjoittaja Mark Manson kertoo itse, ilman paskapuhetta, virkistävän rehellisestä elämänfilosofiastaan, jonka avulla elää tyytyväisempänä ja tasapainoisempana. Mansonin kirja Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ihastuttanut lukijoita ympäri maailman, ja sitä on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta. Nyt kirjan suorasukaiset elämänohjeet on siirretty valkokankaalle. Elokuvassa osoitetaan sekä tieteellisen tutkimuksen että kakkahuumorin avulla, ettei elämänlaatu parane positiivisella ajattelulla vaan siten, että opettelee sietämään vastoinkäymisiä. Niille, jotka eivät piittaa p*skaakaan kirjasta, sekä muistin virkistystä kaipaaville elokuva tarjoaa vaihtoehtoisen lähestymistavan hyvän elämän elämiseen ja saa sekä nauramaan että ajattelemaan. Elokuvan suora puhe, viihdyttävät tarinat ja railakas huumori ravistelevat terveellä tavalla miettimään, mitkä asiat elämässä ovat niin tärkeitä, että niistä kannattaa piitata p*skaakaan.

iKatso The Subtle Art of Not Giving a Fxck korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: