Pelon ilmapiiri

Pelon ilmapiiri
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Pelon ilmapiiri HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Harold Becker
 • Näyttelijä(s) :
  Harold Becker John Travolta
 • Genre :
  Trilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2001
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Pelon ilmapiiri en streaming
Voit katsoa Pelon ilmapiiri maasta Anne 2001 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Trilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Frank haluaa vain parasta 12-vuotiaalle pojalleen Dannylle. Mutta Frankin ja pojan äidin, Susanin, avioliiton kariuduttua Danny on ottanut asian raskaasti. Pojasta on tullut epäluotettava, valehtelija. Danny ei voi sietää äidin elämään tullutta uutta miestä, varakasta Rick Barnesia, ja hän päättää livahtaa isänsä luo. Danny piiloutuu Barnesin autoon aikomuksenaan liftata salaa Frankin talolle. Mutta Dannyn ollessa salamatkustajana hän joutuu äkisti murhan todistajaksi Barnesin tappaessa tuntemattoman muukalaisen. Mutta kuka uskoisi poikaa, joka valehtelee yhtä helposti kuin hengittää? Dannyn ainoa toivo on oma isä Frank. Frank uskookin poikansa, ja on valmis tekemään mitä tahansa varmistaakseen perheenjäsentensä turvallisuuden.Supertähti John Travolta lataa tiskiin vivahteikkaan ja harkitun roolityön tässä yllättävässä ja jännittävässä action-trillerissä. Travolta on Frank Morrison, kovia kokenut laivanrakentaja, joka aikoo pelastaa perheensä hinnalla millä hyvänsä. Hänen ex-vaimonsa Susanin roolissa nähdään Teri Polo ja hänen uutta miestään Rick Barnesia esittää Vince Vaughn. Väkevä, vavahduttava elokuvakokemus!

iKatso Pelon ilmapiiri korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: