The Rendezvous

The Rendezvous
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  The Rendezvous HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Amin Matalqa
 • Näyttelijä(s) :
  Amin Matalqa Annemarie Jacir
 • Genre :
  ToimintaTrilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2016
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder The Rendezvous en streaming
Voit katsoa The Rendezvous maasta Anne 2016 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / ToimintaTrilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Elokuvassa The Rendezvous juutalainen lääkäri ja ulkoministeriön islaminuskoinen työntekijä sekaantuvat mysteeriin, joka voi muuttaa maailman tulevaisuuden. Klassinen rakkaustarina on saanut inspiraatiota Sarah Isaiaksen suositusta romaanista A New Song. Rachel Rozman, juutalainen Los Angelesissa työskentelevä lääkäri, kutsutaan Jordaniaan tunnistamaan uskonnollisiin artefakteihin erikoistuneen arkeologiveljensä Davidin ruumiin. Kun hän tajuaa, että David on murhattu, hän lyöttäytyy Yhdysvaltain hallitukselle työskentelevän amerikkalaisen muslimin Jake Al-Shadin seuraan selvittääkseen, mitä on tapahtunut. He saavat selville, että David oli löytänyt ennennäkemättömän artefaktin. Se on nyt kadoksissa ja voi sisältää vastauksen maailmanloppuun. Rachel ja Jake päätyvät väkivaltaisten uskonnollisten fanaatikkojen maailmaan, jotka uskovat maailmanloppuun ja etsivät epätoivoisesti kadonnutta artefaktia. Rachel ja Jake unohtavat kulttuurieronsa pysäyttääkseen ryhmän ja huomaavat rakastuvansa toisiinsa.

iKatso The Rendezvous korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: