Arvaa kuka tulee päivälliselle

Arvaa kuka tulee päivälliselle
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Arvaa kuka tulee päivälliselle HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Stanley Kramer
 • Näyttelijä(s) :
  Stanley Kramer Spencer Tracy
 • Genre :
  KomediaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  1967
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Arvaa kuka tulee päivälliselle en streaming
Voit katsoa Arvaa kuka tulee päivälliselle maasta Anne 1967 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / KomediaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Spencer Tracy ja Katharine Hepburn (joka voitti suorituksestaan parhaan näyttelijättären Oscar®-palkinnon) ovat unohtumattomia rooleissaan hämmentyneinä vanhempina tässä vuoden 1967 klassikkoelokuvassa rotujenvälisestä avioliitosta. Joanna (Katharine Houghton), epäoikeudenmukaisuutta vastustavan kustantajan Matthew Draytonin (Tracy) ja hänen aristokraattisen vaimonsa Christinan (Hepburn) kaunis tytär palaa kotiin uuden sulhasensa, arvostetun mustan lääkärin John Prenticen (Sidney Poitier) kanssa. Christina hyväksyy tyttärensä päätöksen naida John, mutta Matthew on järkyttynyt tästä rotujen välisestä liitosta. Lääkärin vanhemmat ovat yhtä lailla tolaltaan. Molempien perheiden on istahdettava kasvokkain ja tutustuttava toistensa suvaitsemattomuuden määrään. Elokuvassa GUESS WHO'S COMING TO DINNER ohjaaja Stanley Kramer on luonut mestarillisen tutkielman yhteiskunnallisista ennakkoluuloista.

iKatso Arvaa kuka tulee päivälliselle korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: