U - July 22

U - July 22
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  U - July 22 HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Erik Poppe
 • Näyttelijä(s) :
  Erik Poppe Andrea Berntzen
 • Genre :
  DraamaTrilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2018
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder U - July 22 en streaming
Voit katsoa U - July 22 maasta Anne 2018 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / DraamaTrilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Elokuva U-July 22 kertoo päivästä, jota emme koskaan unohda emmekä myöskään pysty ymmärtämään. Suuri määrä tosiasioita Norjan työväenpuolueen nuorisojärjestön kesäleiriltä 22. heinäkuuta 2011 on jo esitetty oikeusjutuissa, kirjoissa ja mediassa. Mutta hyvin harva meistä tietää juuri mitään saarella puhjenneesta käsittämättömästä paniikista ja hämmennyksestä tai niistä mahdottomista valinnoista, joiden eteen uhrit joutuivat. Terrorista, joka aiheutti niin monille pelkoa ja surua, joka kanssa he joutuvat elämään lopun elämäänsä. U-July 22 on kirjoitettu todistajanlausuntojen ja tunnettujen tosiasioiden perusteella ja luotu tiiviissä yhteistyössä eloon jääneiden kanssa. Kunnioituksesta uhreja ja heidän omaisiaan kohtaan hahmot ja yksittäiset tapahtumat ovat fiktiivisiä. Elokuvassa kohtaamme 18-vuotiaan Kajan ja hänen toverinsa kesäleirillä ja näemme tapahtumat sellaisina kuin joku saarella ollut olisi voinut ne kokea. Elokuvan alussa nuoret, järkyttyneinä Oslon pommi-iskusta, rauhoittelevat omaisiaan olevansa kaukana poissa. Turvallinen tunnelma rikkoutuu, kun alkaa kuulua laukauksia. Seuraamme Kajaa hänen selviytymiskamppailussaan - minuutti minuutilta.

iKatso U - July 22 korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: