The Last Shift

The Last Shift
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  The Last Shift HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Andrew Cohn
 • Näyttelijä(s) :
  Andrew Cohn Richard Jenkins
 • Genre :
  KomediaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  2020
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder The Last Shift en streaming
Voit katsoa The Last Shift maasta Anne 2020 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / KomediaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. The Last Shift on amerikkalainen tarina kahdesta miehestä, jotka käyvät kamppailujaan samassa kaupungissa, mutta ovat aivan eri maailmoista. Stanley, ikääntyvä pikaruokapaikan työntekijä suunnittelee lopettavansa työt 38 vuoden jälkeen tehtyään yövuoroa Oscar’s Chicken and Fishissä. Hänen viimeinen viikonloppunsa saa käänteen, kun hän kouluttaa seuraajaansa Jevonia, lahjakasta mutta paikalleen jämähtänyttä kirjailijaa, jonka poliittiset provokaatiot aiheuttavat ongelmia. Nämä kaksi, joilla on tuskin mitään yhteistä, päätyvät yhteen olosuhteiden pakosta. Stanley, joka on keskeyttänyt koulunsa ja katsellut elämän lipumista ohi drive-throug-ikkunan läpi, käy ylpeänä läpi työn vivahteet. Kun taas Jevon, joka on liian fiksu paistelemaan pihvejä, väittää heidän työtään riistoksi. Toveruuden kipinä syttyy pitkien yön tuntien aikana hiljaisessa keittiössä.

iKatso The Last Shift korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: