Pieni tyttö

Pieni tyttö
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Pieni tyttö HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Sébastien Lifshitz
 • Näyttelijä(s) :
  Sébastien Lifshitz Sasha
 • Genre :
  Dokumentti
 • Julkaisuvuosi :
  2020
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Pieni tyttö en streaming
Voit katsoa Pieni tyttö maasta Anne 2020 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Dokumentti HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Sasha on pieni tyttö, joka on syntynyt pojaksi pienessä ranskalaiskylässä ja asuu äitinsä, isänsä ja sisarensa kanssa. ”Isona minusta tulee tyttö”, Sasha sanoo vanhemmilleen vain kolmevuotiaana. Kun hän on neljävuotias, äiti kertoo, että se on mahdotonta. Vastaus romahduttaa Sashan koko maailman. Kun Sasha on seitsemän, vanhemmat ovat käsittäneet, ettei kyseessä ole pelkkä vaihe. ”Sasha tuntee itsensä tytöksi, ei vaan hän ON tyttö”, hänen äitinsä toteaa. Sasha tietää olevansa pieni tyttö, ja vanhemmat tekevät kaikkensa, jotta yhteiskunta hyväksyisi Sashan sellaisena kuin hän on, mutta koulu, tanssikoulu ja muiden lapsen vanhemmat eivät osoita ymmärrystä eivätkä hyväksyntää. Sasha toivoo vain, että saisi kokea samat ilot kuin muutkin ikätoverinsa ja pukeutua vaatteisiin, jossa hän itse tuntee olevansa hieno, kutsua kavereita kylään ja olla ympäröivän maailman näkemä ja arvostama. Sashan saatua tukea ja neuvoja pariisilaisilta asiantuntijoilta tilanne näyttää valoisammalta, ja Sashan ja hänen vanhempiensa taistelu näyttää tuottavan tulosta. Onko mahdollista, että yhteiskunnassa, jossa biologian ajatellaan edelleen määrittelevän, miten lasta kohdellaan, oivallettaisiin, ettei kaikki ole niin yksinkertaista? Pieni tyttö valottaa vaikeaa aihetta ja tärkeää, intohimoja nostattavaa teemaa ja ottaa osaa keskusteluun näkökulmasta, joka on monin tavoin puuttunut ja joka on ratkaiseva, kun yritetään ymmärtää, miten meidän yhteiskuntana pitäisi suhtautua sukupuolidysforiaan: miten lapsi itse asian kokee.

iKatso Pieni tyttö korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: