Säämies

Säämies
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Säämies HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Gore Verbinski
 • Näyttelijä(s) :
  Gore Verbinski Nicolas Cage
 • Genre :
  Komedia
 • Julkaisuvuosi :
  2006
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Säämies en streaming
Voit katsoa Säämies maasta Anne 2006 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Komedia HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Dave Spritz (Nicolas Cage) on mies uransa huipulla. Hän on paikalliskanavalta tuttu säämies, jota kosiskellaan valtakunnan ykkösohjelmaan. Mutta samalla kun onni hymyilee ammatillisesti, Daven elämä rakoilee pahan kerran siviilissä. Vaimo otti asumiseron ja lapset - no, tytär on kroonisesti onneton ja poika hakeutuu jatkuvasti hankaluuksiin. Kaiken lisäksi Daven isä, kuuluisa kirjailija, on vakavasti sairas. Leppoisan tv-persoonan ote ihmissuhdepuolella lipsuu ja pahasti - ja synkät pilvet kerääntyvät taivaanrannalle. Ettei totuus unohtuisi: NICOLAS CAGE on yksi sukupolvensa suurimpia näyttelijöitä. Cage lataa kaiken peliin tässä ajankohtaisessa mustassa komediassa. Kovan onnen säämiehen elämä on tasapainoilua menestyksen huuman ja inhimillisen epätoivon välillä. Sääguru yrittää saada arjen hallintaan keinolla millä hyvänsä, mutta pieniä auringonpilkahduksia seuraa aina kylmä sade niskaan. Daven isää esittää Oscar-voittaja MICHAEL CAINE (Oman elämänsä sankari) ja elokuvan on ohjannut GORE VERBINSKI - huippunimi Pirates of the Caribbean -, The Ring - ja The Mexican -hittileffojen takana.

iKatso Säämies korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: