El Mariachi

El Mariachi
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  El Mariachi HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Robert Rodriguez
 • Näyttelijä(s) :
  Robert Rodriguez Carlos Gallardo
 • Genre :
  ToimintaTrilleriRikos
 • Julkaisuvuosi :
  1992
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder El Mariachi en streaming
Voit katsoa El Mariachi maasta Anne 1992 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / ToimintaTrilleriRikos HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Hän haluaa vain olla mariachi-soittaja, kuten hänen isänsä, isoisänsä ja isoisänisänsä. Mutta kaupunki, josta hän arvelee löytävänsä onnensa, tuokin vain ikävyyksiä, kun häntä luullaan toiseksi henkilöksi kuolemanvakavin seurauksin. Mariachi-soittaja joutuu vaihtamaan kitaransa aseeseen ja esiintymään henkensä edestä tässä kriitikkojen ylistämässä, ohjaaja Robert Rodriguezin esikoisteoksessa. Elokuvan kuvaukset rahoitettiin viettämällä kuukauden mittainen jakso tutkimussairaalassa, ja tämä ällistyttävä toimintaseikkailu saatiin purkkiin ilman uusintaotoksia käyttäen lainattua välineistöä ja lahjakkaita tuntemattomia näyttelijöitä. Mukaansatempaava lopputulos on villi, luoteja viuhuva matka väkivallan maailmaan, aina alun tulitaistelusta odottamattoman traagiseen loppuun asti. Aseinaan huikea tarina ja paljon sisua, Rodriguez osoittaa kyvykkyytensä luomalla ennennäkemättömän elokuvanautinnon.

iKatso El Mariachi korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: