Hylättyjen Vaimojen Kerho

Hylättyjen Vaimojen Kerho
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Hylättyjen Vaimojen Kerho HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Hugh Wilson
 • Näyttelijä(s) :
  Hugh Wilson Goldie Hawn
 • Genre :
  Komedia
 • Julkaisuvuosi :
  1996
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Hylättyjen Vaimojen Kerho en streaming
Voit katsoa Hylättyjen Vaimojen Kerho maasta Anne 1996 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Komedia HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Liity kerhoon – nimittäin The First Wives Clubiin. Tämäsukupuolten välisistä ristiriidoista kertova komedia saavoimansa kekseliäästä dialogista, upeista sketsikohtauksistaja kolmesta unohtumattomasta tähdestä, jotka antavatparastaan. Bette Midler, Goldie Hawn ja Diane Keatonesittävät keski-ikäisiä Manhattanilla asuvia naisia, joilla onmuutakin yhteistä kuin pitkäaikainenystävyys. Naiset ovat vuosien ajanauttaneet miehiään etenemään urallaan- ja jokainen heistä on korvattunuoremmalla, kurvikkaammallamallilla. Kolmikko on kuitenkin päättänytkääntää kivuliaat kokemuksensavoitoksi. Naiset laativat ovelan suunnitelmanja päättävä iskeä ex-miehiäänsinne mihin se sattuu - lompakkoon!Istu ja rentoudu katsellessasi,kun kipinätlentelevät vaimojen raivatessatiensä säälimättömästikohti voittoa.Harvoin on oikeus maistunutniin makealta. Taiollut niin hauskaa.

iKatso Hylättyjen Vaimojen Kerho korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: