Mechanic: Resurrection

Mechanic: Resurrection
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Mechanic: Resurrection HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Dennis Gansel
 • Näyttelijä(s) :
  Dennis Gansel Jason Statham
 • Genre :
  ToimintaTrilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2016
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Mechanic: Resurrection en streaming
Voit katsoa Mechanic: Resurrection maasta Anne 2016 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / ToimintaTrilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Arthur Bishop lavasti vuosia sitten huolella oman kuolemansa ja kuvitteli jättäneensä tappohommat taakseen. Hän halusi eläköityä rauhassa ja nimettömänä. Mutta Bishopin huijaus ei mennytkään täysin läpi. Yksi ihminen tietää hänen olevan elossa. Häikäilemätön liikemies Crain etsii palkkamurhaajaa, joka pystyy lavastamaan kuolemat onnettomuuksiksi. Koska Crain on ainoa, joka tietää Bishopin menneisyydestä, hän kiristää mekaanikon palaamaan hommiin. Bishopia ei tavallisesti uhkailu hetkauta, sillä hän on parkkiintunut hengenvaarallinen työssään, mutta kostonhimoinen Crain tietää tasan tarkkaan, mistä naruista vedellä. Hän uhkaa vahingoittaa arvoituksellista naista, johon Bishop on kiintynyt. Bishop on selkä seinä vasten ja lupautuu palaamaan kerran vielä maailmaan, josta halusi kaikin keinoin eroon. Hän saa tehtäväkseen eliminoida kolme vastenmielistä kohdetta, jotka ovat maailman johtavan asekauppiaan tiukassa valvonnassa. Bishop joutuu matkamaan maailman ääriin pelastaakseen salaperäisen naisen. Jos Bishop saa selville, mikä kolmea miestä yhdistää ja miksi Crain haluaa heidät hengiltä, hän saa ehkä lopulta yliotteen miehestä, joka pitää häntä komennossaan.

iKatso Mechanic: Resurrection korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: