An education - viettelyksen oppitunnit

An education - viettelyksen oppitunnit
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  An education - viettelyksen oppitunnit HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Lone Scherfig
 • Näyttelijä(s) :
  Lone Scherfig Carey Mulligan
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  2009
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder An education - viettelyksen oppitunnit en streaming
Voit katsoa An education - viettelyksen oppitunnit maasta Anne 2009 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Osuma suoraan sydämeen! Englannissa vuonna 1961 on 16-vuotias Jenny matkalla kohti Oxfordin kiillotettuja lattioita, kun kohtaaminen vanhemman Davidin kanssa vie Jennyltä jalat alta, ja tytön unelmat alkavat muuttua. David ajaa urheiluautoa ja elää aikuista elämää, jota Jenny kaipaa. Pystyykö Jenny kuuntelemaan sydäntään ja elämään kuin David? Malttaako Jenny piitata seurauksista? Kumman hän lopulta valitsee: korkeatasoisen koulutuksen vai hauskan elämänkoulun? Tanskalaisen Lone Scherfigin (Italiaa aloittelijoille) kansainvälinen läpimurtoelokuva An Education sai kolme Oscar-ehdokkuutta ja elokuvassa löi itsensä läpi myös uusi tulokas Carey Mulligan. An Education on lämmin ja koskettava tarina hankalista valinnoista, joita jokainen nuori nainen joutuu tekemään!

iKatso An education - viettelyksen oppitunnit korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: