Reasonable Doubt

Reasonable Doubt
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Reasonable Doubt HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Peter Howitt
 • Näyttelijä(s) :
  Peter Howitt Dominic Cooper
 • Genre :
  TrilleriRikos
 • Julkaisuvuosi :
  2014
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Reasonable Doubt en streaming
Voit katsoa Reasonable Doubt maasta Anne 2014 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / TrilleriRikos HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Urallaan etenevä yleinen syyttäjä Mitch Brockden lähtee kapakkaillan jälkeen autolla kotiin. Matkalla hän törmää tietä ylittäneeseen mieheen, jonka hän jättää kadulle makaamaan soitettuaan sitä ennen ambulanssin. Mitchin uran kannalta jo pelkkä rattijuopumustuomio aiheuttaisi huomattavia ongelmia, saati sitten kännipäissään tehty yliajo. Omantunnontuskissaan kärvistelevä Mitch saa pian yliajo-tapauksen paperit pöydälleen. Syytettynä on Clinton Davis, jonka auton tavaratilasta yliajetun kuollut ruumis on löytynyt rutiinitarkastuksen yhteydessä. Clinton vakuuttaa vain yrittäneensä auttaa uhria ja kuljettaneensa tätä sairaalaan. Vastoin ammattietiikkaansa hän tekee kaikkensa, jotta Davis vapautettaisiin. Brockden onnistuukin suunnitelmassaan ja kuvittelee puhdistaneensa sielunsa. Mutta pikkuhiljaa todelliset tapahtumat alkavat aueta hänelle ja Brockden huomaa, että Davis on kaikkea muuta kuin laupias samarialainen - nyt Davis jahtaakin häntä verenmaku suussaan.

iKatso Reasonable Doubt korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: