Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä

Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Pontus Klänge
 • Näyttelijä(s) :
  Pontus Klänge Walter Söderlund
 • Genre :
  Lasten elokuva
 • Julkaisuvuosi :
  2014
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä en streaming
Voit katsoa Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä maasta Anne 2014 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Lasten elokuva HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Vallilan loppukesän viettoa varjostaa synkkä uutinen – kaupungin poliisiasemaa uhkaa lakkauttaminen. Lassen, Maijan ja poliisimestarin täytyy pikaisesti keksiä keino poliisiaseman pelastamiseksi. Kun maineikas Granatin huutokauppa tulee vierailulle Vallilaan, näkevät sankarimme tilaisuutensa koittaneen. Lasse-Maijan etsivätoimisto aikoo pitää huolen, että mikään ei mene pieleen. He asentavat uusia hälyttimiä ja ympärivuorokautisen valvonnan huutokaupan arvoesineille. Mutta turvallisuus vaarantuu tunnetun varkaan ilmaantuessa kuvioihin. Varas on tunnettu siitä, että hän kykenee varastamaan ihan mitä tahansa ja kun arvoesineitä alkaa kadota yksi toisensa jälkeen, tulee hänestä ykkösepäilty. Naapurikaupungin poliisimestari Gabriella tulee auttamaan tutkimuksissa, eikä mikään ole enää niinkuin ennen. Miten käy Vallilan poliisimestarille? Saavatko he varkaan kiinni?

iKatso Lasse-Maijan Etsivätoimisto - Varjo Vallilan yllä korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: