Mimic - Hardshell

Mimic - Hardshell
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Mimic - Hardshell HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Jean de Segonzac
 • Näyttelijä(s) :
  Jean de Segonzac Alix Koromzay
 • Genre :
  KauhuTieteiskuvitelmaTrilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2001
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Mimic - Hardshell en streaming
Voit katsoa Mimic - Hardshell maasta Anne 2001 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / KauhuTieteiskuvitelmaTrilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Tällä kertaa mikään ei voi pysäyttää niitä. Muutama vuosi on kulunut siitä, kun torakoiden levittämä ruttoepidemia uhkasi tappaa koko New Yorkin lapsipopulaation. Torakkarutto torjuttiin kehittämällä uusi, ns. Juudas-torakkarotu, joka jäljitteli ruttotorakoita aina siinä määrin, että nämä tuhoutuivat. Ruttotorakoista päästiin, mutta nyt suurkaupungin viemäreistä nousee uusi vaara. Miten pysäyttää olento, joka muuttaa muotoa mielensä mukaan? Raakoja murhia tutkiva rikosetsivä Klask ja tiedenainen Remi päättävät ainakin yrittää. Alien- ja Species-elokuvien rinnalla porskuttava ötökkätrilleri Mimic 2 on veret seisauttava jatko-osa hyytävälle action-hitille. ALIX KOROMZAY (Nightwatch, Mimic) esittää Remiä, BRUNO CAMPOS (Hardshell) esittää etsivä Klaskia ja Nickyn roolissa nähdään WILL ESTES (New Port South, U-751). Mimic 2 yhdistää tyrmäävät erikoistehosteet huippujännittävään tarinaan, kun uuden sukupolven torakat pääsevät irti, kyyti on kylmää. ja kuolettavaa. He luulivat vaaran olevan jo ohi.Tosi iso moka.

iKatso Mimic - Hardshell korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: