Sista natten på station 13

Sista natten på station 13
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Sista natten på station 13 HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Jean-François Richet
 • Näyttelijä(s) :
  Jean-François Richet Ethan Hawke
 • Genre :
  ToimintaTrilleri
 • Julkaisuvuosi :
  2005
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Sista natten på station 13 en streaming
Voit katsoa Sista natten på station 13 maasta Anne 2005 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / ToimintaTrilleri HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. On uudenvuodenaatto Detroitissa. Poliisiasema 13 on viimeistä päivää toiminnassa ja Jake Roenick vastaa unisen aseman järjestyksenpidosta. Sitten vuoden pahin lumimyrsky iskee koko voimallaan ja vankienkuljetusbussi päätyy eistyneelle asema 13:lle. Bussin kyydissä on sekalainen kokoelma konnia - ja pahamaineinen rikollispomo Marion Bishop. Poliisiaseman ilmapiiri sähköistyy samalla hetkellä: Bishopin saapuminen povaa ongelmia. Pian naamioidut pyssymiehet tunkeutuvat puolityhjälle asemalle ja Jake Roenickilla on kaksi vaihtoehtoa: hän voi luovuttaa Bishopin ja toivoa parasta tai taistella toivottomalta tuntuvaa ylivoimaa vastaan. Kun luodit alkavat lennellä, lainvalvojat ja rikolliset ymmärtävät olevansa samassa perin kiikkerässä veneessä. Kaikki ovat yhtälailla vaarassa - mutta Roenick ei voi tietää, keneen voi luottaa mahdottomassa tilanteessa.

iKatso Sista natten på station 13 korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: