DRIB

DRIB
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  DRIB HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Kristoffer Borgli
 • Näyttelijä(s) :
  Kristoffer Borgli Amir Asgharnejad
 • Genre :
  KomediaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  2017
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder DRIB en streaming
Voit katsoa DRIB maasta Anne 2017 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / KomediaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Amir on omalaatuinen koomikko ja pilailija, joka nousi otsikoihin vuonna 2014 haastamalla sattumanvaraisia ihmisiä tappeluun Oslon kaduilla. Videot, joilla hän näytti saavan kunnolla selkäänsä, saivat miljoonayleisön ja ne päätyivät inspiraatioksi hyvin tunnetun energiajuoman šokkimarkkinointikampanjaan. Suuri mainostoimisto kutsui miehen Los Angelesiin uuden kampanjansa keulakuvaksi, mutta mikään ei mennyt odotetusti. DRIB sekä kertoo median manipuloinnista että herkuttelee sillä kertoessaan hämmästyttävän ja tuskallisen koomisen tarinan vuoden 2014 suuresta mainoksentekoprosessista, jossa Amir esitti itseään. Elokuvassa taiteesta tulee kaupankäyntiä, feikit asiat saavat todellisia vaikutuksia ja siinä paljastuu sisäpiirin tietoa alasta ja yrityksestä, jotka melkein onnistuivat estämään koko elokuvan tekemisen. Lakiteknisistä syistä oikea energiajuoma on korvattu fiktiivisellä juomalla nimeltä DRIB

iKatso DRIB korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: