Pelikaanimies

Pelikaanimies
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Pelikaanimies HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Liisa Helminen
 • Näyttelijä(s) :
  Liisa Helminen Kari Ketonen
 • Genre :
  SeikkailuKomediaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  2004
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Pelikaanimies en streaming
Voit katsoa Pelikaanimies maasta Anne 2004 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / SeikkailuKomediaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Kunnianhimoinen lastenelokuva sovittaa valkokankaalle Leena Krohnin satuklassikon Ihmisen vaatteissa. Kymmenvuotiaan Emilin kesäloma on pilalla, kun hän vanhempien eron takia muuttaa äitinsä kanssa kesälomalaisten hylkäämään Helsinkiin. Emil saa pian muuta ajateltavaa, kun hän huomaa miehen, joka onkin pelikaani. Emil on ainoa, joka näkee linnun päälleen pukemien vaatteiden luoman illuusion läpi. Mestarimatkijana pelikaani on pärjännyt ihmisten keskuudessa ja löytänyt jopa töitä oopperasta. Siellä hän rakastuu linnunluiseen ballerinaan (Anu Vihriäranta). Emil ja Pelikaanimies ystävystyvät, kun sulkasatoinen veikko muuttaa naapuritaloon. Emil lupaa opettaa uteliasta lintumiestä lukemaan. Pelikaanin ihastus ihmiskuntaan muuttuu pian vihastukseksi, kun hänelle paljastuu lajimme vähemmän mairittelevia piirteitä. Siipiveikon pitää myös muistaa pitää kulissia yllä, ettei hän päädy häkkilinnuksi.

iKatso Pelikaanimies korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: