Vastavirtaan

Vastavirtaan
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Vastavirtaan HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Russell Mulcahy
 • Näyttelijä(s) :
  Russell Mulcahy Geoffrey Rush
 • Genre :
  Draama
 • Julkaisuvuosi :
  2003
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Vastavirtaan en streaming
Voit katsoa Vastavirtaan maasta Anne 2003 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / Draama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Tony Fingleton växer upp i en dysfunktionell familj i 50-talets Brisbane, med en arbetslös far, som inte bara har stora förväntningar på sina söner, utan även pressar dem till det yttersta. Modern Dora är den uppoffrande hustrun och ett stillatigande vittne till makens alkoholmissbruk. Tony är en lysande simtalang, men hans förhållande till fadern är ansträngt och präglas av den senares bristande stöd. I faderns ögon kan Tony inte mäta sig med sina bröder, Harold Jr och John, och de för alla en hård kamp om faderns uppmärksamhet. Trots de svåra omständigheterna förlorar inte Tony hoppet om att vinna sin fars kärlek - och kanske även en olympisk guldmedalj.Denna sanna berättelse är baserad på den australiensiske simmaren Tony Fingletons starka självbiografi, och känslan och andan i filmatiseringen för tankarna till prisbelönta Billy Elliot. Med ett ansikte som en ängel och en kropp som en ung gud, gör Jesse Spencer ett outplånligt intryck när han porträtterar Tony. Oscar- och Golden Globe-vinnaren Geoffrey Rush (Shine, Elizabeth) överträffar sig själv i rollen som Tonys alkoholiserade far och Golden Globe-vinnaren Judy Davis (Harry bit för bit) är enastående i rollen som Tonys hårt prövade mor. Golden Globe-nominerade Russell Mulcahy (Highlander) har på ett vackert och insiktsfullt sätt regisserat en inspirerande, sann historia om att hitta sin inre styrka och tro på sig själv - trots motgångar.

iKatso Vastavirtaan korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: