Matka onnelaan

Matka onnelaan
 • Julkaisupäivä:
  2023
 • Elokuvan alkuperä:
  Matka onnelaan HDRIP 1080p
 • Johtaja(s) :
  Alan Parker
 • Näyttelijä(s) :
  Alan Parker Anthony Hopkins
 • Genre :
  KomediaDraama
 • Julkaisuvuosi :
  1994
 • Alkuperäinen versio:
  HD+4K+DVD
 • Laatu:
  HD 1080p

Regarder Matka onnelaan en streaming
Voit katsoa Matka onnelaan maasta Anne 1994 samankaltaisia ​​seuraavissa kategorioissa: Elokuvat / KomediaDraama HD-laadulla moninpelissä suomessa Versio. Lightbodyn aviopari saapuu Battle Creekin terveyskylpylään kesällä 1907. Yhdessä pariskunta toivoo puhdistavansa kehonsa ja mielensä sekä sairauksista että yhteisestä tragediasta. He antautuvat tohtori Kelloggin vähintäänkin perinteitä rikkoviin hoitoihin. Tohtori John Harvey Kellogg ei vain keksinyt Corn Flakesia, hän on myös intohimoinen terveysguru. 1900-luvun alussa Kellogg perustaa terveyskylpylän, jossa varakkaat saattavat kuntoilla, uudistaa ravitsemustottumuksiaan, puhdistua sisäisesti ja parantua enemmän tai vähemmän kuvitelluista taudeista ja vaivoista. Kelloggin menetelmät rikkovat rajoja ja muistuttavat lähinnä kidutusta, mutta potilaat ihastuvat. Mies itse on olemukseltaan sotilaallinen, maanisen kiinnostunut kehon toiminnoista, täysi kasvissyöjä, terveyssaarnaaja, väitetysti selibaatissa ja hän keksii uskomattomia hoitoja ja hoitomuotoja.

iKatso Matka onnelaan korkealaatuisena 1080p, 720p.
Kirjaudu sisään nyt! Elokuvan katsominen kestää vain 30 sekuntia.
Kirjautua sisään

KATSO-FI : Etsi ja löydä kaikki elokuvat ja sarjat verkossa

Rakastamme elokuvia ja sarjoja ja haluamme jakaa intohimomme kanssasi!

Sivustomme on yhteensopiva älytelevisioiden, matkapuhelimien, tablettien jne. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella katsoaksesi suosikkielokuviasi tai -sarjojasi.
Voit etsiä elokuvan tai sarjan käyttämällä sivuston hakutyökalua. Jos teos ei vielä ole tietokannassamme, lähetä meille viesti, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Voit seurata meitä sosiaalisen median sivuillamme: